Політика конфіденційності та збору персональних даних PRO Development
(редакція дійсна з 28 грудня 2021 року)
Ця Політика конфіденційності та збору персональних даних PRO Development розроблена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Типового порядку обробки персональних
даних, затвердженого наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини 08.01.2014 р. № 1/02-14, з урахуванням окремих положень Загального регламенту про захист даних (GDPR).
Володільцем персональний даних є ТОВ «ЮДЕКС» (місцезнаходження: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 37-41; Код ЄДРПОУ 43612888; prodevelopment@udex.pm).
Контактна інформація про володільця зазначена на Сайті: https://udex.pm
1. Умови обробки збору і зберігання
Користуючись сайтом або купуючи послуги, пропоновані на сайті https://udex.pm (надалі по тексту – Сайт), а також відповідаючи на необхідні питання в анкеті при реєстрації і / або оформленні покупки, користувач підтверджує, що дає згоду ТОВ «ЮДЕКС» (код ЄДРПОУ 43612888) (надалі по тексту - «Оператор даних» або «Власник») і уповноваженим ним особам, на обробку персональних даних, а також що є повнолітньою особою.
Користувач дає свою згоду Оператору і уповноваженим ним особам на обробку отриманої інформації, включаючи збір, зберігання, використання, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, залишених при використанні коштів автоматизації, систематизацію та формування бази даних користувачів сайту / сервісу, складання статистичної звітності, а також на отримання інформації про проведені дослідження та інших пропозицій від Оператора і уповноважених ним осіб. Користувач цим надає свою згоду і дозволяє Оператору та/або його Партнерам і уповноваженим Операторам особам обробляти свої персональні дані, в тому числі: (Ім’я; Прізвище; По батькові; Стать; Контактний телефон; Електронна пошта; Сфера діяльності; Займана посада; Історія оплат та платіжні реквізити; Дата народження та інші дані, що були додатково надані безпосередньо особисто Користувачем).
Користувач підтверджує, що дає згоду і надає право Оператору і уповноваженим ним особам здійснювати автоматизовану і неавтоматизовану обробку, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, зазначених у анкеті, з метою
заходів, спрямованих на формування бази даних учасників, складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем в тому числі по мережах електрозв’язку, повідомлень електронною поштою (e-mail), через служби коротких повідомлень (SMS) та/або через інші месенджери (Viber, Telegram, WhatsApp тощо), до відкликання такої згоди.
Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Оператор, партнери Оператора і уповноважені ним особи мають право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів з допомогою різних засобів зв’язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, месенеджери, електронна пошта, мережа Інтернет і ін. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що при фото-, відео-фіксації на платних і безкоштовних заходах Оператора – надає Оператору право використовувати фото- і відео- матеріали зі своїм зображенням і голосом для створення контенту, в тому числі і не обмежуючись, для рекламних цілей.
Користувач має право в будь-який час відкликати свою згоду, шляхом подання відповідного повідомлення Оператору, скориставшись контактними даними Оператора, розміщеними на Сайті.
Користувач згоден з тим, що надані їм персональні дані будуть видалені на його письмову вимогу протягом шістдесяти (60) днів з дати отримання письмової вимоги в паперовому вигляді про їх знищення.
Користувач надає Оператору згоду на обробку своїх персональних даних на термін 10 років з дати передачі його даних Оператору. У разі, якщо після закінчення вищевказаного терміну згоду на обробку персональних даних не відкликано, дія згоди пролонгується ще на 10 років.
Кількість пролонгацій не обмежена.
Оператор залишає за собою право використовувати надіслану інформацію зазначеними вище способами без спеціального узгодження з Користувачами і без виплати подальшого грошової винагороди Користувачеві.
Оператор зберігає за собою право періодичного оновлення або внесення змін до цієї Політики в односторонньому порядку.
2. Категорії збирання даних
Категорії Персональних даних, збір яких здійснює Сайт (самостійно або за посередництва третіх осіб), включають: Файли «cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.
Інші збираються Персональні дані можуть описуватися в інших розділах цієї Політики забезпечення конфіденційності персональних даних або в спеціальному пояснювальному тексті в контексті збору Даних.
Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні. Якщо не вказано інше, Сайт використовує файли «cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації користувачів і запам’ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, що вимагається Користувачеві.
Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власнику.
3. Метод і місце обробки даних
Обробка Даних здійснюється з використанням комп’ютерів і (або) засобів з підтримкою інформаційних технологій (ІТ) відповідно до організаційними процедурами і методами, строго зв’язана з зазначеними цілями.
У деяких випадках Дані можуть бути доступні, крім Оператора даних, певним категоріям відповідальних осіб, пов’язаних із забезпеченням функціонування сайту (адміністрація, відділ продажів, відділ маркетингу, юридичний відділ, системні адміністратори тощо), або стороннім організаціям (таким як незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв’язку), яким Власник доручає, при необхідності, виконувати функції обробника даних. Оновлюваний перелік зазначених осіб можна в будь-який час вимагати від
Оператора даних.
Дані обробляються в операційних офісах Оператора Даних и в будь-яких інших місцях, де знаходяться боці, займаються їх обробка. За Додатковий інформацією слід звертатися до Оператору Даних. Використання зібраних Даних Збір Даних, що стосуються Користувача, здійснюється для того, щоб дати можливість Власнику надавати послуги, а також в наступний цілях: Аналітика, Реєстрація та аутентіфікація. Персональні дані, які використовують для
Послуги, що описуються в цьому розділі, дають можливість Власнику контролювати і аналізувати веб-трафік і можуть використовуватися для фіксування дій Користувача. Google Analytics (Google Inc.)
Google Analytics – сервіс веб-аналізу, пропонований компанією Google Inc. («Google»). Google використовує зібрані Дані для фіксування і аналізу дій користувачів з метою підготовки звітів про операції, які виконує сайт, і їх подальшої передачі іншим сервісів Google.
Google може використовувати зібрані Дані для того, щоб генерувати рекламні оголошення своєї власної рекламної мережі з урахуванням інтересів і переваг конкретного користувача.
4. Cookie-файли, веб-маяки та інші технології
Сайт збирає інформацію про відвідування Користувачем веб-сайтів Оператора даних з метою отримання статистики відвідувань і ефективності їх використання, формування персонального підходу і адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп’ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.
Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тим і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація
дозволяє поліпшити досвід.
Cookie-файли зазвичай ділять на сесійні і постійні. Сесійні cookie-файли допомагають ефективно переміщатися по веб-сайту таким чином, що один раз запитана в рамках сесії інформація вже не буде запитуватися знову. Сесійні cookie-файли зберігаються в тимчасовій пам’яті і стираються з закриттям браузера. Постійні cookie-файли зберігають призначені для користувача настройки для поточних і наступних візитів. Вони зберігаються на жорсткому
диску комп’ютера або на накопичувачі мобільного пристрою і активізуються при запуску браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження інформації, наприклад, про мову і країні користувача.
Сайт на даний час не розпізнає автоматизовані команди браузера, що стосуються механізмів відстеження, наприклад, такі як інструкції «не відслідковувати», так що ви можете самостійно налаштувати обробку браузером cookie-файлів і інших технологій відповідно до ваших уподобань в області конфіденційності. У більшості випадків ви можете включити в браузері він заявив про використання cookie-файлів, щоб у вас була можливість вирішити, приймати
ці умови чи ні. Також ви можете взагалі відключити cookie-файли в настройках браузера.
Деякі браузери дозволяють включити функцію «не відслідковувати», яка посилає сигнали на відвідувані вами веб-сайти, надаючи, що ви не хочете, щоб ваші дії на сайті відстежувалися.
Ця функція відрізняється від блокування або відключення cookie-файлів, так як браузер з включеною функцією «Не відслідковувати» все ще може приймати cookie-файли. В даний час не існує галузевого стандарту, що регламентує реакцію компаній на сигнали «не відслідковувати», але в майбутньому такий стандарт може бути розроблений. В даний час ми не реагуємо на сигнал «не відслідковувати».
5. Додаткова інформація про персональні дані користувача
Крім інформації, що міститься в цій Політиці конфіденційності та збору персональних даних, Сайт може надавати Користувачу за запитом додаткову і контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору і обробки Персональних даних.
6. Системні журнали і технічне обслуговування
З метою забезпечення роботи сайту та його технічного обслуговування, сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP- адреса).
7. Інформація, відсутня в цій політиці
Додаткові відомості, що стосуються збору або обробки Персональних даних, можна в будь-який час вимагати від Оператора даних. Дивіться контактні відомості, зазначені на початку цього документа.
8. Права користувачів
Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи були збережені їх Персональні дані, і можуть звертатися до Оператора даних, щоб дізнатися їх зміст і походження, перевірити їх достовірність, або попросити їх доповнити, анулювати, оновити або виправити або перетворити в формат, що забезпечує анонімність, або блокувати будь-які дані, що зберігаються в порушення закону, а також виступити проти їх обробки за всіма без винятку законних підставах. Відповідні запити слід направляти Оператору даних за адресою, вказаною в контактних відомостях на Сайті.
9. Захист персональних даних
Оператор даних робить комерційно обґрунтованих заходів для запобігання
несанкціонованому доступу до персональних даних та використання персональних даних, отриманих в процесі реєстрації або іншим згаданим вище способом при використанні Сайту.
Ми прагнемо захищати ваші персональні дані, проте ми не можемо забезпечити безпеку інформації, яку ви передаєте нам, і тому закликаємо вас приймати всіх доступних заходів обережності для захисту ваших персональних даних в мережі Інтернет. Для цього частіше міняйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.
10. Внесення змін до політики
Оператор даних обумовлює право в будь-який час вносити зміни в цю Політику. Рекомендує часто перевіряти Сайт і дату внесення останніх змін, зазначену в верхній частині Політики.
У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними в Політику, Користувач повинен припинити користуватися Сайтом і послугами Оператора і може зажадати, щоб Оператор даних видалив його Персональні дані. Якщо не вказано інше, що діють на той момент Політика поширюються на всі Персональні дані користувачів, якими володіє Оператор даних.
11. Правова інформація
Справжня Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних і містить відомості про реалізовані Оператором вимогах до обробки і захисту персональних даних.
Оператор даних несе відповідальність за виконання цих правил забезпечення
конфіденційності персональних даних.